AGENT DE SECURITATE

Colaboratori

Mai puțin dar mai clar

Secțiune este destinată celor care doresc să se implice în dezvoltarea aplicației astfel încât această să reprezinte, la un moment dat, un standard în domeiul calificării agenților de securitate.
De interes prioritar sunt întrebările de tip chestionar care au rolul de a evalua cursanții dar și de exercițiu - metodă de învățare (mai dinamică, mai concretă, mai accesibilă și mai adaptată formării profesionale a adulților).

Mod de prezentare
Vorba lungă, săcărcia omului. Un curs de agent de securitate nu ar trebui să-și propună să acopere toate aspectele teoretice, juridice legate de activitatea de pază ci doar acele noțiuni care sunt utile agenților de securitate astfel încât, la final, un cursant să știe, să cunoască, să stapânească o bază suficientă și necesară pentru a debuta în profesie. O astfel de abordare o considerăm ca fiind de preferat abordărilor titpic cazone care pornesc de la scenarii de luptă, de la acțiuni de intervenție armată, de apărare a unor obiective cu cartacter militar, eventual de atacuri a unor forme militare sau paramailitare de teroriști, trupe de ocupație, echipe de intervenție armate etc. 
Întrebarea la care ar trebui să răspundă cursrul ar trebui să fie de genul: Care sunt cunștințele, deprinderile și abilitățile minime pe care trebuie să și le însușească o persoană până la finalizarea cursului?

Pentru cine?
Considerăm acest suport onbline sintetic că poate reprezenta un real avantaj pentru cursanți dar și pentru formatori (care au astfel un punct de referință mnemonică accesibil oriunde și pe orice suport).
Deasemenea, prezentul suport, prin întrebările de la finalul fiecărei secțiuni, poate sta la baza unor evaluări intermediare dar și finale.

Invitație de colaborare
Fiind doar un sprijin pentru Furnizorii de formare profesională este de aștepotat ca fiecare furizor, respectiv fiecare formator să dezvolta propriile concepte, propriile conținuturi (în acrord cu standardele de formare în domeniu). Pe de altă parte suntem interesați de dezvoltarea acestui îndrumar și de trecerea lui spre o varianta mai detaliată. În acest sens ne bucurăm de price sugestii de modificare, îmbunătățire a prezentului material.

Address

M. Eminescu nr.17
310086 - Arad
Romania


Contacts

Email: office.eured@gmail.com
Phone: +40 72 36 49 783
Site: www.eured.ro 

Links
Program

Luni - vineri
9,00 - 15,00